Het online-bewustzijnsleer-abonnement voor een spiritueel welzijn.

d.m.v. een voordelig maandabonnement ad € 35,00 (per maand) bestemd voor iedereen die wil werken aan persoonlijke- en spirituele groei en ontwikkeling gemiddeld 2 online-live-lessen per maand (max. 20 lessen per jaar) iedere les kun je tot een week erna terugkijken, het is dus geen probleem als je een keer niet bij de live-bijeenkomst kunt zijn. op een maandagavond van 19:30 - 22:00 uur Deze lessen vinden aansluiting bij iedereen die zich bezighoudt met bewustzijnsontwikkeling. Bewustzijnsleer, voor als je (nog meer) vanuit je zielsmissie wilt leven en meer inzicht in jezelf wilt krijgen. Onze online-lessen “Bewustzijnsleer™” volg je in groepsverband en zijn voor iedereen geschikt, op elk moment van jouw persoonlijke- spirituele- en bewustzijnsontwikkeling. De mooie afwisselende thema’s zorgen altijd voor groei en verdieping. Daarnaast zit er ook altijd een helend aspect in. Deze vorm van bewustzijnsleer biedt tegelijkertijd een fijn groepsgevoel, doordat je met elkaar dezelfde thema’s aangaat. Vanuit een mooi collectief ervaar, groei, leer en/of transformeer je dat wat op dat moment bij jou past. Daardoor ervaar je ook verdieping in de thema’s als je al wat langer bezig bent met bewustzijnsontwikkeling. Je komt telkens op een diepere laag waardoor er (nog) meer ruimte zal ontstaan voor leven vanuit je zielsmissie. Er zijn inmiddels al veel mooie verdiepende onderwerpen aan bod gekomen tijdens onze online- avonden zoals o.a.: De transformerende kracht van het Medicijn Wiel De effecten van de Maanstanden van de 28-daagse Maancyclus Harmonie en evenwicht in het dagelijks leven met behulp van de I Tjing Het ontwaken van het collectief bewustzijn in de maand december Volle Maansvieringen De spirituele hulp van onze flora en fauna Het (her)vinden van jezelf De helende kracht van de Aarde Leven vanuit vrijheid Hoe om te gaan met de effecten van alledaagse en wereldse gebeurtenissen Bewust zijn door transformatie In contact vanuit verbondenheid met jezelf Schaduwkanten van je persoonlijkheid ontdekken en (her)kennen Omstandigheden die de loop van je leven kunnen bepalen Leven volgens het ritme van de natuur Vanuit een liefdevolle en verdaagzame houding zal harmonie ontstaan Kosmische Wetmatigheden die bij iedereen in het dagelijks leven plaatsvinden Ons immuunsysteem ondersteunen vanuit de natuur Eeuwenoude Keltische tradities, zomerzonnewende en volle maan De godsvonk, de geest en de ziel Optimaliseren van je immuunsysteem Wanneer je eenmaal het pad van bewustwording bewandelt, zul je zien dat ieder levensthema zich herhaalt, dit is tenslotte de cyclus van ons leven op aarde. Ieder levensthema kun je zien als een sleutel tot nieuwe ingangen en nieuwe lagen in jezelf om steeds dichter bij je kern te komen. Alle thema’s die aan bod komen kun je dan ook direct praktisch toepassen in het dagelijks leven.

De kosten

Wij houden de kosten van het abonnement zo laag mogelijk, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen doorgroeien door middel van deze online-live-bijeenkomsten. Het abonnement bedraagt € 35,00 per maand (voor maximaal 20 webinars per jaar) en je betaalt maandelijks. Na aanmelding en betaling kun je direct deelnemen aan de eerstvolgende online-live-bijeenkomst, zodat je direct kunt werken aan de thema’s die op dat moment aan bod komen.

Cursusleider

Alle online-bijeenkomsten/lessen worden met kennis, bezieling en enthousiasme verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen - alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, esotericus en lightworker.

Praktische informatie en algemene voorwaarden

Het aantrekkelijke aan de leerweg via het abonnement is dat er gemiddeld 2 keer per maand een online-live-bijeenkomst is, vergelijkbaar met een webinar (les). Per jaar zijn er maximaal 20 live- bijeenkomsten die je ook terug kunt kijken als je er een keer niet live bij kunt zijn. Iedere live- bijeenomst duur ongeveer 2,5 uur.

Vind je het uiteindelijk toch niets voor jou?

Dat zou natuurlijk jammer zijn, maar uiteraard gaan we hier flexibel mee om en kun je na de eerste twee maanden met in achtneming van een maand opzegtermijn per maand het abonnement opzeggen. Wanneer je opnieuw wilt deelnemen aan het abonnement of wilt switchen van abonnement (naar het online Spagyriek abonnement) dan kan dit per de nieuwe maand, wel zullen we dan bij aanvang van het nieuwe abonnement € 12,50 administratiekosten in rekening brengen. Het tijdelijk pauzeren | stopzetten van het abonnement is helaas niet mogelijk.

Extra voordeel van het abonnement

Het grootste voordel van het volgen van de online-bijeenkomsten is dat je al het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Het leven schenkt ons vele ervaringen om onszelf te ontwikkelen en om te groeien. Je kunt met dit abonnement 20 online live-bijeenkomsten per jaar volgen. Daarnaast ontvang je als je deelneemt aan het abonnement iedere twee maanden € 10,00 korting op een privéles Bewustzijnssynthese De Leer van het Zijn™ van 90 minuten.

Hoe werkt de online verbinding en is het veilig?

We maken gebruik van een goed beveiligd netwerk via het programma Microsoft Teams. Nadat je je hebt aangemeld voor het abonnement ontvang je van ons een e-mail met een aantal simpel te volgen stappen, zodat je gemakkelijk kunt deelnemen aan de avond.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Dit online abonnement is vrijgesteld van btw.

AANMELDEN voor het online abonnement Bewustzijnsleer™

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij je alvast onder voorbehoud aanmelden voor dit online abonnement Bewustzijnsleer™, stuur ons dan even een mail. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid en onze klachtenregeling m.b.t. scholing van toepassing.
Bewustzijnsleer™ “Bewustzijnsleer is voor iedereen en loopt als een rode draad door ons leven”
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland | www.ronaldnieuwenhuizen.nl
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland | www.ronaldnieuwenhuizen.nl
Dienstverlening: Trouwen en Rituele Ceremonies Sessies en privélessen algemeen Privélessen Bewustzijnssynthese De Leer van het Zijn™ Bewustzijnssynthese Numerologie en Enneagram™ Spirituele Bewustzijnscoaching & Counceling Spagyriek sessie | privéles | supervisie Universal Cosmic Healing™ sessie | privéles | supervisie The Spirit of the Blossom™ sessie | privéles | supervisie Sanctuary of Life™ Hypnotherapie & Regressietherapie Emotional Freedom Techniques (EFT) Electronische Meridiaan Test (EMT) Energetische reiniging van woningen en (bedrijfs-) panden Energetische reiniging van personen Scholingsmogelijkheden in groepsverband of op individuele basis: The Spirit of the Blossom™ Bewustzijnssynthese Numerologie en Enneagram™ De Leer van ons energetisch systeem™ Bewustzijnssynthese De Leer van het Zijn™ Online Bewustzijnsleer™ Online Spagyriek Basismodule™ Online Spagyriek Module 2™ Online Spagyriek Module 3™ Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ Agenda 2022
Menu Menu