De Online Spagyriek Verdiepingswebinars™ bestaan per webinar uit 1 bijeenkomst

van 2,5 uur.

Nadat je de opleiding Alchemistische Spagyriek hebt afgerond kun je als Spagyriek Therapeut de Spagyriek Verdiepingsdagen gaan volgen om je nog meer te verdiepen in deze plantremedies. Ook als je in het verleden bij ons de 2-daagse Spagyriek Basismodule™ of de Online Spagyriek Basismodule™ hebt gevolgd kun je eveneens aan de Spagyriek Online Verdiepingswebinars™ deelnemen. Deze online Spagyriek Verdiepingswebinars™ worden georganiseerd door Spagyriek Nederland van Ronald en Sylvia Nieuwenhuizen te Almere. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring neemt Ronald je mee in de wereld van de Alchemistische Spagyriek Plantgeneeswijze. Deze online verdiepingswebinars geven je extra tools in de behandeling en ondersteuning van het betreffende thema. In de loop van de tijd zullen meerdere online verdiepingswebinars ontwikkeld worden, welke dienen als bij- en nascholing voor de Spagyriek Therapeut. Ieder Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ bestaat uit een specifiek thema, welke afzonderlijk gevolgd kan worden of d.m.v. een voordelig maandabonnement.

Online Spagyriek Verdiepingswebinar

Data: zie onze agenda (klik hier) Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur Onderstaand een overzicht van de webinars die gegeven zijn. Het aanbod zal t.z.t. uitgebreid worden. Webinar Spagyriek en de laatste ontwikkelingen Webinar Spagyriek en Allergie Webinar Spagyriek en Slaapproblemen Webinar Spagyriek en Burn-out en Depressie Webinar Spagyriek en Bewustwording Webinar Spagyriek en Reumatische aandoeningen Webinar Spagyriek en het Metaboolsyndroom Webinar Spagyriek en de Huid Webinar Spagyriek en Hart- en Vaatziekten Webinar Spagyriek en Ondersteuning van de chakra’s m.b.v. de door Ronald Nieuwenhuizen ontwikkelde chakracomplexen Webinar Spagyriek en Vitalisering en de Matrix van het leven o.b.v. de numerologie Webinar Spagyriek en de DNA-codons ter stimulering van de aminozuren Webinar Spagyriek en het Periodiek Systeem der Elementen (PSE) Webinar Spagyriek en de wervelkolom en het gebit Webinar Spagyriek en Slaap en Bewustzijn Webinar Spagyriek en Spanning en Stress Webinar Spagyriek en Verslavingen Webinar Spagyriek en Depressie Webinar Spagyriek en het mannelijk hormoonsysteem Webinar Spagyriek en het vrouwelijk hormoonsysteem Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een virale infectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een bacteriële infectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een schimmelinfectie Webinar Spagyriek ter ondersteuning bij een parasitaire infectie Webinar Spagyriek en de I Tjing

De kosten

De kosten per Online Spagyriek Verdiepingswebinars™ bedragen € 32,50. De kosten voor de Online Verdiepingswebinars™ in abonnementvorm bedragen € 37,50 per maand. Administratiekosten bij inschrijving | wijziging € 12,50

Algemene voorwaarden

Voor het online abonnement Spagyriek Verdiepingswebinars™ geldt dat je voor het maandbedrag kunt deelnemen aan twee Spagyriek Verdiepingswebinars per maand met een maximum van 20 webinars per jaar. Na aanmelding ontvang je van ons de betaalgegevens. Na betaling ontvang je per e-mail een link voor deelname aan het verdiepingswebinar.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn CRKBO geregistreerd (centraal register kort beroepsonderwijs), dit betekent dat wat wij aanbieden aan de eisen voldoet van het CRKBO en je van ons kwaliteit mag verwachten. Wij zullen blijven streven naar professionaliteit. Eveneens zijn de verdiepingswebinars vrijgesteld van btw.

Cursusleider

Alle modules en verdiepingslessen worden met kennis, bezieling en enthousiasme verzorgd door Ronald Nieuwenhuizen; Ronald is naast gediplomeerd psychodynamisch therapeut al zeer lange tijd verbonden aan de energie van de Meesters van de Witte Broederschap, waarin de energie van Alchemie, Vrijheid en Transformatie verscholen ligt. Ronald is alchemist, spiritueel- en hypnotherapeut, natuurgeneeskundig therapeut, levenscoach, lichtwerker en esotericus. Vanuit zijn alchemistische visie, kennis en ervaring zal Ronald je meenemen in de wereld van de Alchemistische Spagyriek. Ronald: “Vanaf het begin dat ik in aanraking kwam met de Alchemistische Spagyriek, zo rond 2002, heeft het mij geen moment meer losgelaten. Jaren heb ik mij volledig in de Spagyriek verdiept en als voorschrijver van de Spagyriek ben ik deelgenoot van de vele positieve ervaringen van mijn cliënten. Bij mij ontstond het gevoel dat ik al deze opgedane kennis wilde delen, wat heeft geresulteerd in de beroepsopleiding d.m.v. modules (sinds 2013) alsmede tot de verdiepingslessen.

AANMELDEN voor de Online Spagyriek Verdiepingswebinars™

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij je alvast onder voorbehoud aanmelden voor deze Online Spagyriek Verdiepingswebinars™, stuur ons dan even een mail. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid en onze klachtenregeling m.b.t. scholing van toepassing.
Spagyriek Verdiepingswebinars
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland | www.ronaldnieuwenhuizen.nl
Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland | www.ronaldnieuwenhuizen.nl
Dienstverlening: Trouwen en Rituele Ceremonies Sessies en privélessen algemeen Privélessen Bewustzijnssynthese De Leer van het Zijn™ Bewustzijnssynthese Numerologie en Enneagram™ Spirituele Bewustzijnscoaching & Counceling Spagyriek sessie | privéles | supervisie Universal Cosmic Healing™ sessie | privéles | supervisie The Spirit of the Blossom™ sessie | privéles | supervisie Sanctuary of Life™ Hypnotherapie & Regressietherapie Emotional Freedom Techniques (EFT) Electronische Meridiaan Test (EMT) Energetische reiniging van woningen en (bedrijfs-) panden Energetische reiniging van personen Scholingsmogelijkheden in groepsverband of op individuele basis: The Spirit of the Blossom™ Bewustzijnssynthese Numerologie en Enneagram™ De Leer van ons energetisch systeem™ Bewustzijnssynthese De Leer van het Zijn™ Online Bewustzijnsleer™ Online Spagyriek Basismodule™ Online Spagyriek Module 2™ Online Spagyriek Module 3™ Online Spagyriek Verdiepingswebinar™ Agenda 2022
Menu Menu